Om mig


Jag som krafsar ner alla dessa rader har ett brinnande intresse för foto och är en lycklig ägare till en Nikon d40 sedan den 6/8 2007. Det är inte bara foto jag intresserar mig utav utan jag älskar även att redigera bilder och pilla med photoshop och många av mina verk ser du här i bloggen.

Förutom det kan jag även tillägga att jag är en 19 årig flicka/tjej eller om du vill kalla mig kvinna, valet är ditt iaf, i mina bästa år! Jag bär oftast svarta kläder då jag inte kommit underfund med att färg förgyller vardagen. Knepigt, eller hur? Jag kan stolt säga att jag är en hästnörd så det står upp till öronen och är den lyckliga ägaren till den bästa hästen i världen! ^^

Och på tal om inget så hatar jag mitt bajsbruna hår och stora fötter, men det är väl så att alla är missnöjda med något, eller har jag hört fel?

Jag HATAR bajskommunen jag bor i och förutom den äckliga kommun jag bor i hatar jag även sprutor och folk som irriterar mig på något vis, lika så blodpudding. USCH!

Marko Wiikman är den person som betyder mest för mig, min kära pojkvän och halvsambo om det nu finns något som heter så. Vi blev ett den 23 december 2003. Jag lever för musiken och konserter är det bästa jag vet! Så utan musik = inget liv...

Hej, mitt namn är Emma och välkommen till min blogg! XD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0