Lösenordsskyddade inlägg

Jag har valt att lösenordsskydda vissa av mina inlägg som jag anser vara för personliga för att vem som helst ska kunna läsa. De enda kraven jag ställer för att du ska få ta del av mina "hemligheter" är att jag ska veta vem du är och att jag ska känna att jag kan lita på dig att du inte ger ut lösenordet till någon annan. Ganska enkelt, eller hur? Men bli inte förvånad/ledsen om jag säger nej, det är ju trots allt mitt privatliv det handlar om.

Om du vågar och vill ansöka om lösenordet mailar du mig på gilraen02@hotmail.com. Då ska du ange bloggadress, vem du är och varför du vill ha lösenordet.

Peace!

Klicka här om du vill komma direkt till den lösenordsskyddade bloggen.

Du vill alltså kontakta mig?

Enklast gör du det genom att skriva en komentar i någon utav mina blogginlägg, men vill du skriva något personligt så går det bra att skicka ett mail till: gilraen02@hotmail.com

Länkar

Här har jag samlat länkar som jag anser vara se-/läsvärda. Du är givetvis välkommen att länka till mig också, bildlänk finner du nedan, kopiera bara koden och klistra in där du vill ha bildlänken.
bildlänk
<a href="http://gilraen.blogg.se/"><img src="http://gilraen.blogg.se/www/images/2008/bildl_nk_1211306203_2970067.jpg" /></a>

BLOGGAR:
Sabbaa - Sebastian Eriksson's Blogg. N E V N A R I E N Kobolt Wallaballa grappix.tillbringaren.com/

Wiberg | Jennie | Emma | Sofia | Ilhana | Blixman

Om Gilraen


Jag som krafsar ner alla dessa rader heter Emma. Ett brinnande intresse för foto finna i mitt hjärta och jag är en lycklig ägare till en Nikon d40 sedan den 6/8 2007. Det är inte bara foto jag intresserar mig utav utan jag älskar även att redigera bilder och pilla med photoshop och många av mina verk ser du här i bloggen.

Förutom det kan jag tillägga att jag är en 18 årig flicka/tjej eller om du vill kalla mig kvinna, valet är ditt, i mina bästa år! Jag bär oftast svarta kläder då jag inte kommit underfund med att färg förgyller vardagen. Varför vara som alla andra? Jag kan även påpeka att jag hatar mitt bajsbruna hår och megastora fötter, finns det något fulare än stora fötter på kvinnor?

Hästar är en passion som jag har vigt hela mitt liv åt. Man kan alltså säga att jag är en hästnörd så det står upp till öronen, och inte blir jag mindre hästnörd av att vara ägaren till världens bästa häst! <3

Marko Wiikman är den person som betyder mest för mig, han är min kära pojkvän och halvsambo (om det finns något som heter så). Vi blev ett den 23 december 2003 och har hela livet framför oss tillsammans!

Musik är något som jag inte kan klara mig utan, jag drar mig åt det lite tyngre hållet så som hårdrock, metal och punk. Favoritbanden är Die Apocalyptischen Reiter, Lillasyster och Soilwork. Med andra ord kan man säga att radiofjant är alltså ingen ljuv musik för mina öron. hehe.

RSS 2.0