2010-05-31 ♥ 20:22:56

Vitsippor #3


Modell: Sofia S. Foto: Jag


Rotade igenom lite gamla bilder och fann denna på Sofia. Jag gillar den väldigt mycket då den är rätt speciell. :) Plus att vitsipporna gör sig bra i bakgrunden. Synd bara att jag inte vet om jag gillar färg eller svartvit bäst. :P

Till helgen blir det massa foto, igen. Jag längtar!

2010-05-31 ♥ 17:38:18

Ny vecka, nya tagIdag är det måndag vilket innebär änny en ny fullspäckad vecka med jobb, nöje och numera träning. Skojigt! :) Jag längtar redan tills imorgon då Emelie och jag ska träna igen, oerhört roligt.

Bilden ovan är tagen med min Nikon D40 med ISO 640, därav allt brus. Men jag tycker ändå den är så vacker att den får sig en liten plats här i bloggen. Skulle det vara intressant om jag tog kort med Nikon D40, D200 och D300s på samma objekt med samma objektiv och inställningar för att sedan lägga upp dem oredigerade här i bloggen?
2010-05-30 ♥ 17:24:31

Ny kategori - Fan Art

På min gamla blogg (gilraen.se/blog) fick jag en hel del fanbilder som var helt underbara! Och det vore synd att inte låta dem få synas i denna blogg också. Därför publicerar jag dem här igen, många av er har nog inte sett dem. ;) De som har lagt ner så mycket tid på dessa bilder förtjänar en stund i rampljuset igen. Tack till er alla!

Om du också är en kreaktiv filur och vill ha en plats i min blogg med en länkning så är det bara att maila in din "fanbild" till kontakt@emmabertilsson.com.


Gjord av bloggerskan Lisa Chen. Orgnalbilden hittar ni här.


Gjord av Jennifer. Orginalbilden har jag tyvärr inte kvar.


Gjord av Linnea. Orginalbilden har jag tyvärr inte kvar.


Gjord av Matilda Eriksson. Originalbilden hittar ni här.


Gjord av Sebastian Eriksson (Sabbaa). Orginalbilden har jag tyvärr ej kvar.
2010-05-30 ♥ 15:04:26

Grillsöndag


Idag har det varit full rulle lik som igår, därav den dåliga uppdateringen. Ikväll ska jag och min sambo grilla. Mumsich. Det blir egenmarinerat och kall svampsås samt ev. lite potatisgratäng. Bloggen kommer även uppdateras med nya bilder då "stormen har lagt sig" så håll utkik.

 

Har ni grillat något iår utomhus än? :)

2010-05-11 ♥ 19:52:47

Chokladbollens dag


Foto: Jag


Idag är det tydligen chokladbollens dag (eller negerbollens dag som vissa säger, men det är ju lite stötande att säga hos vissa så vi håller det utanför bloggen). Jag hade alla ingredienser hemma för att kunna göra chokladbollar, dock går jag inte efter någon annans recept utan från mitt eget som innehåller mindre socker. Jag gillar inte übersöta saker nämligen. Jag tänkte dela med mig av det här. :)

Du behöver:
- 3 dl havregryn
- ½ dl strösocker
- 1 tsk vaniljsocker
- 1,5 dl kokosfilngor
- 100 gram smör
- 4 msk kako
- 3 msk kaffe eller vatten

Såhär gör du:
Se till att smöret är rumstempererat. Sedan blandar du ihop allt i en bunke. rulla sedan smeten i mindre bollar. rulla sedan bollarna i strösocker eller kokosflingor. In med allt i kylen ett tag. Klart! :)

Har du ätit någon chokladboll idag?