2010-12-08 ♥ 18:47:48

Nystart

Ny blogg. Ny design. Ny start. Idag flyttar jag och lämnar det förflutna bakom mig. Detta är något jag viljat göra läääänge. Så välkommen till Gilraen.se! Jag hoppas att vi ses där! :D
2010-12-07 ♥ 16:48:49

Kärlek vid första ögonkastIdag fick jag äntligen hämta den på Life&Style i stan, jag har bara installerat grunderna på den än. Så nu återstår de andra programmen som jag behöver. Min sambo har lovat mig att hjälpa till med detta när han kommer hem, sedan är det bara att börja jobba på nya datorn! :D

Gud, jag är så lycklig!!!!
2010-12-06 ♥ 22:32:16

Zandra N. #2


Modell: Zandra N.


Minns ni när Zandra va på besök för några veckor sedan? Vi fotade ju också i hennes tribalkläder (som hon sytt själv för övrigt, eloge till Zandra för det! Sjukt snygga). Jag har publicerat en bild tidigare, den hittar ni här. :) jag är riktigt nöjd med bilderna. Annorlunda minst sagt.

Snart kommer även fler bilder dyka upp på Zandra, men även från ett jobb som jag gjorde för ett tag sedan. Vad det är får ni se då. ;P
2010-12-05 ♥ 15:49:18

Snödag
Idag har det snöat, snöat och åter snöat. Jag gick upp tidigt för att bege mig ut på jobb. Det första jag fick göra var att skotta fram bilen = Mindre kul. Men nu är jag hemma och då väntar massor med arbeten på datorn. Jag har inte fått min imac än, men jag hoppas på att jag får hämta den imorgon. Annars blir det tisdag. :)

Största problemet är väl att jag inte har något skrivbord, än. Innan jag kan shoppa ett måste förrådet i källaren rensas så att mitt skrivbord kan ersätta en bäddsoffas plats i datarummet. Och frågan är ju, NÄR ska man ha tid med rensningen? Det får nog bli runt jul och mellandagarna. :P Tills vidare får köksbordet vara tillfälligt skrivbord.

Nej, nu var det datajobb. Vi hörs!
2010-12-04 ♥ 13:05:18

Sabatonkryssen ♥

Jag minns som igår första gången jag såg Sabaton live. Det var för snart 6 år sedan. Det är HELT SJUKT vad tiden går fort. Skillnaden är enormt stor från dagens Sabaton mot för 6 år sedan, inte musikmässigt kanske men publikmässigt. För 6 år sedan var det knappt 200 pers i publiken, och inget tryck. Idag säljer dom slut konsert till konsert och trycket är enormt! Kryssningen vi var på tog emot 2000 pers och blev helt slutsåld, folk från hela världen kom för att åka med den. Det säger ganska mycket väl?

Gårdagens spelning var den 5e spelningen med Sabaton jag såg och varade i ca 1 ½ timme och det var ca 4 pers som blev uppdragna, och det stora killar med! Till och med jag höll på och inte klara trycket framåt slutet. Något jag aldrig upplevt förut. Jag stod längst fram vilket resulterade i räcket i magen, idag har jag blåmärken men det var det värt. Eftersom vi var på en båt gungade det sjukt mycket och det blev extra mycket tryck. Gårdagens spelning tillhörde nog en utav de bästa spelningarna de gjort med. Den var helt underbar.Jag kom inte tomhänt hem. Jag lyckades raffa åt mig ett plektrum som Gitarristen Rickard slängde ut. Nu har vi 2 plektrum och en trumpinne från Sabaton. Nästa gång det blir en sådan här kryssning eller festival som sabaton är med på så ska den gamla trumpinnen med för signering. Ovan ser ni bilder på grejerna. The old stuff är vanliga normala musiktillbehör, de nya är märkta med Sabatonlogotypen. De kan ni se på plektrumet jag fångade igår. Nu skulle jag vilja ha en trumpinne med av den nya varianten. ;)En unik ticha fick följa med hem också som det står Sabatonkryssen på som förmodligen inte kommer tryckas i fler exemplar eller säljas någon annanstans än på kryssningen vi var på. Det är lite roligt. :)Avslutar med en bild från Sabatonkonserten här i Karlstad i September iår. Tyvärr hade jag ju inte med mig någon systemkamera på båten trots allt. Den fick inte plats i packningen och jag skulle ändå inte kunnat använda den under konserten. Då skulle den blivit mos. :P Men nästa gång ska jag försöka fixa pass. :)
2010-12-03 ♥ 21:00:00

Hemresa


Bild tagen med min Iphone och får ej kopieras.

Just nu är jag påväg hem efter högst troligt en sjukt underbar kryssning med massor av bra band ombord. Där i bland Sabaton och Raubtier. Jag såg ju Sabaton 24 September iår här i Karlstad. Helt amazing. Så detta vart nog ingen flopp heller. :)

Mer om resan lär ni få höra under morgondagen. Jag kommer hem inatt runt kl. 03.20. Så imorgon lär det bli en lååååång sovmorgon om jag känner mig rätt.
2010-12-03 ♥ 19:00:00

Ur arkivet: Älsta studiobilden


Modell: Erica G.

Jag rotade lite i arkivet och hittade den älsta studiobilden jag har. Detta är alltså min första studiosession om man bortser från en jag hade med Sofia och en annan fotograd, dock fick jag aldrig bilderna. Så det räknas inte. Modellen är ingen annan än min bästaste Erica. Jag tror jag använde Nikon d200.

Trots att den är rätt gammal så tillhör den fortfarande en storfavorit! Kärlek!

2010-12-02 ♥ 18:30:00

Lussekatten Felix

När du läser detta befinner jag mig på färgan. Vi har förmodligen precis hittat till våran hytt, en lyxig svit. Vår bebis Felix fick inte följa med. Men han är i trygga händer hos mina föräldrar och hittar på bus. Jag skyller på att han över inför lucia på morgonarna när han mjauar i fina stämmor. :P

Ovan ser ni nog den finaste bilden vi har på vår alldeles egna lussekatt. Jag skulle ha skickat in den till "årets lussekatt". Men tyvärr var jag för sent ute även iår. Men nästa, då kör vi! Vem faller inte för hans nos liksom? ;P Och nej, prickarna är inte ditmålade (jag fick den frågan i en kommentar en gång).

2010-12-01 ♥ 18:10:03

O N S D A G


Bild ur arkivet från förra vintern, men det ser ut såhär nu med. :)


Det var närmare 20 minus ute imorse när jag begav mig till jobbet. Ganska tidigt på förmiddagen började det strula och resterande delenav dagen blev sjukt stressig utan rast = slutkörd Emma. 9 ½h non-stop är inte att rekommendera. Inte med så fysiskt jobb som jag har iaf.

MEN imorgon kommer jag att dra till havs och ägna mig åt nöje i 2 dygn. Kryssning står på schemat och jag är enormt taggad. :) Det ska bli oerhört kul!! Jag kommer inte blogga något live men tar med mig någon av mina gamla systemisar så att ni får lite bilder att se när jag kommer hem. Dock blir ni inte utan uppdatering, jag tänkte tidsinställa några inlägg med bilder m.m. :)

P.S. Idag köpte jag mig en iMac!!!! Dock köpte den som var innan mig ikön den sista av den sorten jag skulle ha, så jag får snällt vänta med att hämta den tills på lördag eller måndag. Men det gör inget. Bara tanken av att veta att jag har en NY STATIONÄR DATOR inom en vecka gör mig så sjukt glad.