2010-10-31 ♥ 17:06:32

Dagens festoutfit a la Pommen


Häst: Min älskade Pondus

Ni minns Pondus höstvardagsoutfit som jag visade igår? Om inte, klicka här. Några timmars arbete senare ser lortgrisen ut som ovan. Superhot! Denna bild tillhör en av mina nya favoriter på Pommen. Så jävkla snygg är han och bakgrunden är to die for. Och han var på riktigt bra fotohumör idag med, Posade hur snyggt som helst. Det tackar vi för. Och jag tackar även Sofia som snällt och tålmodigt höll i honom i andra ändan av tyglarna. ;P Nu ser han ännu mindre ut som nästan 25-åring i sin festoutfit.

Fler bilder kommer, även på Sofias häst Izze. Här näst blir det mat och sedan lite datajobb. På återseende. :)
2010-10-30 ♥ 20:34:22

Dagens outfit a la Pommen


Foto:
Sofia S.


Många bloggare visar ju bilder på sina dagens outfit osv. Jag tillhör absolut inte en av dem som ni säkert redan har märkt. Men jag tänkte bjuda på Pommens outfit som han har såhär på hösten. Allt man behöver är en lerig hage, sedan rullar man runt i den tills det inte finns en ren fläck på kroppen. Klart!

 

Sofia och jag åkte till stallet idag och red ut tillsammans för första gången på typ 1 år nu. Sjukt vad tiden går fort. Skäms på oss. Sofia hade med sig kameran också så jag bad henne fota lite lerbilder på min sagohäst. Jag har ju bara "snyggbilder" på honom liksom. Det kan ju va kul och minnas honom ur alla synvinklar. ;) Och för det mesta ser han ju ut som på bilderna ovan. Faktiskt. Han bor i leran den grisen.

 

Tusen tack Sofia för att du fångade så fina vardagshöstbilder på min plutt! <3

 

Imorgon ska vi ta ett ryck och fota finbilder på våra små pollar. Pommen ska shamponeras också vilket är välbehövligt som ni kanske ser. ;P Då åker även min kamera fram. Sofia ska få lite bilder på sig och sin Izze. Jag tror det kommer bli skitfint. :) Snart ska ju "bill" och "bull" klippas och då liknar de ju mer pudlar än hästar. Haha.

 

P.S. Visst ser Pommen fräsch ut för att vara snart 25 år?

 

 

2010-10-30 ♥ 10:28:04

To do list

Idag ställde jag klockan på 9.00 då jag har en del saker som jag SKA göra. Och för att hinna med utan stress tänkte jag att det va bäst så, det blev ju ändå några timmar sovmorgon. :)

Detta är vad jag SKA hinna med:
- Vård av skadad katt (2 tillfällen)
- Stodstäd av bostad (Ser ut som ett bombnedslag)
-
Uteritt med Sofia & Izze
- Bildbehandling & fix med leveranser
- Sortering av papper
- Blogga

Just ja, jag har nog glömt tala om att mr Felix har fått tillbaka sin tratt av samma orsak som innan. Alltså att han har fått ett hudsår, fast denna gången på bakbenet. Jag hoppas verkligen veterinären kan hjälpa oss att ta reda på vad det är. Han verkar nämligen va alergisk mot något.


Felix just nu. Han är allt annat än glad över tratten. :P
2010-10-29 ♥ 18:13:00

Fotograf Emma Bertilsson på Facebook



Ni har väl inte missat att jag har en grupp på facebook? Där kan ni ta del av erbjudanden, följa mitt arbete, fråga något eller bara skriva en rad.

Gå gärna med. :) Ni hittar sidan här.
2010-10-29 ♥ 16:36:57

Vinnaren av Britney Spears parfym är..

... Juliette Holmqvist med sitt öde:

"Jag vaknar upp i min stora säng i min lyxiga villa på Hollywood Hills. Min make-up artist kom precis och fixade både smink och hår. Sedan bad hon mig hoppa in i mina gucci-jeans och guess-topp för nu skulle jag ha konsert. Konserten är i Staples Centre och den är slutsåld eftersom min senaste singel blev en värdshit. Just denna singel är inspelad med Lil Wayne som jag ska ha konserten med. Mina gamla kompisar från Sverige som alltid stöttat mig med sången flög jag in med ett plan och checkade sedan in dom på Hilton hotell. Dom ska senare komma med limousin för att se konserten på VIP-arenan. Sedan ska vi med Lil Wayne och festa på de mest exklusiva krogarna i Hollywood, Dagen därpå vaknar man lite bakfull och tänker att en lyxig shoppingrunda lindrar huvudvärken. Trots alla som tryckt ner mig och all skit jag fått utstå då jag var yngre i lilla Backa i Göteborg, blir min stora dröm uppfylld. Det är mitt öde."



Ett stooort grattis till dig, snart väntar Britney Spears nya parfym i din brevlåda. :) Och tusen tack till er alla andra 124 deltagande att ni ville vara med. Fler tävlingar kommar att dyka upp. Jag lovar!

2010-10-28 ♥ 19:05:46

Framtidsplaner



Idag har jag varit hos min "leverantör" eller vad man ska kalla det. Kollega? Hur som helst, han framkallar mina bilder åt mig då jag finner det bättre än att klicka hem från internetsidor. Då vet jag till 100% att dom blir precis så bra jag vill ha dom. Så det är ett hett tips, gå till en atelje nära dig och fråga/hör om eventuella samarbeten. :) Om du inte har egna material att framkalla då dvs.

Vi planerade lite om album som jag kommer att erbjuda till mina kunder inom en snar framtid också. Jag tror det kommer att bli kanonsnyggt! 2 varianter för bröllop och 1 variant för barn/dop/porträtt/annat. Till att börja med iaf. Givetvis kommer jag att visa er mina provexemplar sedan när dom är klara. Det ska bli såå spännande och se! :D

P.S. Till helgen kommer ni troligen få se lite nya "hip-hop" bilder, och kanske bröllp. :) Nästa månad kommer det även bli lite nya uppdrag. Bebisar och djur står på schemat.
2010-10-28 ♥ 11:38:25

PÅMINELSE! Vinn presentkort och Parfym!

Ni glömmer väl inte att delta i tävlingarna som pågår just nu? Några av er kanske till och med har missat att dom existerar. Därför tänkte jag påminna er om mina två tävlingar som pågår just nu:

Idag kl. 23.59 avslutas tävlingen där du kan vinna en
Britney Spears Parfym. KLICKA HÄR för att komma till tävlingen. Parfymen har ett värde av ca 400 kr.

Imorgon kl 19.00 avslutas tävlingen där du kan vinna ett presentkort på en valfri kanvastavla. KLICKA HÄR för att komma till tävlingen. Presentkorets värde ligger på 300 kr.
2010-10-27 ♥ 17:33:04

Autumnlove #2


Modell: Sandra Asp


Majoriteten av er läsare gillade färgversonen av en annan bild ur denna serie som ni kan se ovan. Jag är helt förälskad i dessa två bilder. De är fotade helt i befintligt ljus utan blixtar eller reflexskärm. Helt underbart ljus! Jag och Sandra har redan planerat in en till plåtning som kommer att hållas i studio. Spännande, det var ju ett tag sedan sist om man säger så.

Nu blir det till att fixa lite mat till magen, sedan ska jag fixa bildbeställningar. :)
2010-10-26 ♥ 16:26:47

Too Busy




Idag är det full rulle. Jag har nyligen landat hemma och ska fixa lite mat innan jag drar iväg på kurs i stan i 3 timmar. Som varje tisdag denna månad. Åter hemma 22.00. Mycket jobb med andra ord. Dessutom har jag massor med bilder som ligger och väntar.

Tänkte att ni kunde få se en liten sneak peek innan jag drar iväg från ett bröllop isomras. Bilden ovan tillhör en utav mina favoritbilder ever! Helt fantastiskt underbar!

På återseende hörrni! Hoppas ni får en trevlig kväll! :)
2010-10-25 ♥ 16:52:46

M Å N D A G


Hundar: Polly (svart) och Tyra (beige)
Modell: Linda Blom


Så va de måndag igen. Tänk vad tiden går fort. Jag har nu nyligen kommit hem från jobbet och krupit upp i soffan med en kopp med varma koppen. Min mailbox har svämmat över så det lär nog bli till att svara på massor med mail idag.

På bild ovan ser ni fina Linda och hennes små söta vovvar Polly och Tyra. :) En favoirtbild på Linda och hennes älsklingar.

Och föresten, ni har väl inte missat att vara med och tävla om ett presentkort på Canvastavla eller Brittans nya parfym? DO IT! Vad har ni att förlora liksom? ;P
2010-10-24 ♥ 16:29:59

Motljus och höstfärger


Nikon D300s + Nikon Nikkor AF-S 50/1,4G
ISO 100     f/1,6     s1/400
Modell: Sandra Asp


Här kommer tre till bilder på finfina Sandra från senast vi fotade. Ni vet säkert att jag är svag för motljus och de är sandra med. Jag har aldrig fått till det riktigt bra med motljus förut men denna gången fick jag det. Resultatet ser ni då ovan. :) Gillar det riktigt mycket.
2010-10-24 ♥ 13:46:00

Vinn Britney Spears nya doft Radiance (OMSTART!!)



Jag har genom bloglovin blivit utvald att få tävla ut en flaska av Britney Spears senaste doft Radiance till någon av mina läsare. Jag har själv provat denna doft och den är helt underbar!

För att delta ska du besvara denna fråga:
Hur ser ditt öde ut om du fick välja?

Posta ditt svar på frågan som en kommentar till detta inlägg. Glöm inte att ange namn och mailadress så att jag kan ta kontakt med dig om du skulle vinna!

Sista tävlingsdagen är: Den 28e Oktober 2010 kl. 23.59. Efter det kommer vinnaren presenteras i bloggen med dess öde.

Vinnare presenteras ikväll (29 oktober).
2010-10-24 ♥ 13:39:58

Ni som skickat in motiveringar, FÖRLÅT!

Jag postade ju en tävling tidigare idag där priset är en flaska av Brittans nya parfymdoft. Dock hade jag missuppfattat tävlingsreglerna! FÖRLÅT! Så ingen av era deltagningssvar gills. Jag kommer därför posta ett nytt inlägg med de rätta tävlingsreglerna inom kort! Så håll utkik.

Jag ber än en gång hemskt mycket om ursäkt till er som redan hunnit skicka in svar. :(
2010-10-23 ♥ 17:03:36

Bröllopskonsultation och Skivomslag


Random bild ur arkivet...

Idag har det varit full rulle. Började med ett möte på ett café i stan med ett underbart brudpar som jag ska fotografera på nyårsafton. Det roligaste med detta bröllop är att de ska åka häst och vagn från kyrkan, hur underbart är inte det? Och jag kommer få föreviga detta på bild med.

Efter mötet bar det av på uppdrag två, bilder till ett skivomslag för Basos, Robins, Hannas och Iras nya platta. Jag tror det blev några riktigt bra bilder. Och resultat kommer ni få se också. Jag kan avslöja att det är Hip hop/Rap. :)

P.S. Imorgon dyker det upp ännu en till tävling. Så håll utkik!
2010-10-22 ♥ 15:28:07

Autumnlove


Nikon D300s + Nikon Nikkor AF-S 50/1,4G
ISO 100     f/2     s1/160
Modell: Sandra Asp


Ovan ser ni en till bild på fina Sandra i både färg och svartvit. Jag gillar båda mycket men den i färg känns mer höstig. Vilken föredrar du? Denna bild tillhör en utav mina favoriter från plåtningen! Sååå himla fin. Sandra är verkligen fotogenisk. :)

Jag tror att jag ska be Christer framkalla denna till min portala portfolio tillsammans med en till från plåtningen. Vilken den blir får vi se.
2010-10-21 ♥ 16:34:01

Sandra Asp #3


Nikon D300s + Nikon AF-S 50/1,4G
ISO 100     f/1,4     s1/160
Modell: Sandra Asp


Det blev ju en hel drös superbra bilder på fina Sandra. Jag har inte ens visat hälften. :P Så innan jag drar iväg på mötet så tänkte jag bjuda er på två till bilder. Helt underbara. ♥
2010-10-21 ♥ 14:10:50

Den dagliga tandvården av häst


Bild ur arkivet från i våras! Pommens mule. :)

En normal häst behöver ingen daglig tandvård. Det sköter sig självt. Men eftersom min häst har så sjukt dåliga framtänder behöver han daglig tandvård. Den dagliga tandvården består av att jag kör upp en vattenslang i munnen på honom och spolar ur den från ev. foderrester som kan skapa tandsten. Sen från och med nu har han även fått ärva min gamla rosa tandborste som ska användas på framtänderna. Detta av råd från Pommens tandläkare.

Lite extremt kanske ni tycker. Men jag älskar min häst och vill att han ska må bra så länge som möjligt. Kan jag förlänga hans liv med daglig tandvård så gör jag det. Lätt! För han är en superpigg och glad häst i övrigt.

Nu ska jag faktiskt strax åka iväg och fixa tandvården på honom, samt göra iordning åt hovslagaren. :)
2010-10-20 ♥ 20:12:10

Kamerainställningar: Vad är vad?


Ni är några som undrar vad som är vad när det gäller slutartid, bländare och ISO när jag skriver inställningarna under bilden (som ovan). Jag gjorde lite pilar som ni kan se ovan där ni kan kolla vad som betyder vad.

Jag har skrivit lite ledande ord om dessa olika:
- ISO
- Bländare
- Slutartid
- ISO, Bländare och Slutartid ihop
2010-10-20 ♥ 18:04:34

Sandra Asp #2


Nikon D300s + Nikon Nikkor AF-S 50/1,4G
ISO 100     f/1,6     s1/400
Modell: Sandra Asp


Två till nya bilder på fina och dutkiga Sandra. Gillar motljuset i dem samt förgrundsoskärpan. Vilken av de två bilderna ovan föredrar du?

Iövrigt så har jag precis kommit hem från jobbet. Det har gått iett idag = Jobbigt. Tur att det inte händer speciellt ofta. Men jag älskar min sista kund som jag var hos idag. Hur gulligt är det inte när någon ger en smootie till en som mellanmål? För er som undrar så jobbar jag med hemservice.

Hörs senare!
2010-10-19 ♥ 17:45:41

Vinn ett presentkort på Canvastavlor från SUMOpix


I samarbete med SUMOpix.com lanserar jag här en tävling, där du kan vinna ett presentkort på 300 SEK för fotoprodukter från SUMOpix. Där kan du beställa canvastavlor i alla former och storlekar för ett bra pris.

Alla kan delta i tävlingen!

Du deltar genom att besvara frågan: Vilken är den minsta storleken på canvastavlor du kan beställa?

1 chans att vinna
Skriv en kommentar med svaret på frågan

3 chanser att vinna
Posta information om tävlingen och sumopix på Facebook

5 chanser att vinna
Posta information om tävlingen på din egen blogg med länkar till både tävlingen och sumopix

Ovanstående bör naturligtvis dokumenteras i din kommentar. Slutligen hittar vi en vinnare, och kontaktar den lyckliga vinnaren.

 

Sista anmälningsdag: Fredagen den 29 Oktober 2010 kl 19.00
Inga svar puliceras förän tävling är avslutad så att det blir så rättvist som möjligt.

 

LYCKA TILL! :)

 

 

2010-10-19 ♥ 15:16:31

Höstglädje


Nikon D300s + Nikon AF-S 50/1,4G
ISO 100     f/1,4     s1/160
Modell: Sandra Asp


Här ser ni en till bild på finfina Sandra. Tycker det gav mer liv i bilden när hon kastade löven. Ser lite ut som en ögonblicksbild. ;P Och färgerna är ju fantastiska. Fina höstdagar är riktigt fina! Precis som denna dag vår fotosession hölls.

Ikväll är det dags för kurs igen. 18.30-21.30. Men innan jag drar iväg så kommer det att dyka upp en mycket rolig tväling här i bloggen (med en ny samarbetspartner) till er som alla kan delta i, bloggare som icke bloggare. Och självklart har det med foto och göra.

Nyfiken? Kika in igen runt 18.00.
2010-10-18 ♥ 21:39:10

Pondus tandläkarbesök


OBS! Mobilbilder tagna med min Iphone, kan ju inte direkt släpa med systemkameran.. ;P

Som jag nämnde i tidigare inlägg lovade jag att berätta om vårt lilla besök hos hästtandläkaren. Vi började lasta honom klockan 17.00 och han gick in i transporten utan några större problem så vi fick vänta på kliniken i cirka 45 min. Men bättre att vara för tidig än för sen. Ibland brukar han krångla som bara den! Vi passade på att väga honom, 456 kg häst har jag. :)

När det väl blev vår tur så konstaterades det att han hade 2 riktigt fula framtänder och att kindtänderna var jättefina. Det var oerhört skönt för mig att höra, alltså att kindtänderna var fina. För så länge dom har fina kindtänder kan dom äta och på så vis leva ett normalt liv. Framtänder klarar de sig utan som det är idag, dock kan de inte slita av gräs så något bete går ju inte då. Fast några beten till blir det nog för pondus då han har ca 8 framtänder kvar.

De två riktigt fula framtänderna var tvungna att dras ut. Så efter 3 lugnande sprutor och ett 10-tal bedövningar kunde de börja ingreppet. Dock fick det fyllas på med fler bedövningssprutor under ingreppets gång. Det tog cirka 1h att dra ut båda tänderna och det kom riktigt mycket blod. För att dra ut tänderna använder de en tång samt en kniv som de sticker upp under tanköttet och "skär" loss tanden samtidigt som de vickar. Alltså inget för den som har tandläkarfobi.



För er som är intresserade av hur hästtänder ser ut så kan ni titta på bilderna ovan. Den stora är en kindtand som han drog ut för ca 3 år sedan och den lilla långa är en framtand. 2 sådana framtänder drog han ut idag. Förstår ni nu varför det kan ta så lång tid att dra ut en hästtand och att det krävs extremt mycket bedövning?

Till er som har häst;
Det är SJUKT viktigt att kolla tänderna hos en veterinär som verkligen kan tänder och att åka in till en hästklinik där de har rätt verktyg och hjälpmedel. Det är helt ovärt att ta ut en veterinär för att raspa tänderna då de inte ser ett skit hur tänderna längre bak ser ut. Dessutom är det ganska vanligt att distriktsveterinärer inte kan något om tänder och raspar för raspandets skull så att hästägaren blir nöjd och får något för vad den betalar. Det är ABSOLUT inte bra att raspa om det inte behövs, då ger det mer skada än nytta. Tyvärr finns det ju många hästägare som inte ser tänder som en viktig sak. Utan så länge de äter så är allt bra. Men så är inte riktigt fallet. De kan ha jättefula tänder, foderfickor, massa tandsten, hakbett m.m.

Jag låter bara en person undersöka Pondus tänder, hon är specialliserad på tänder och kan sin sak. Och vi åker alltid in till kliniken för att få bäst förutsättningar för Pondus.
2010-10-18 ♥ 16:00:46

Pommen till Tandläkaren nästa



Just nu väntar jag på att min kära pappa ska komma förbi och hämta mig. Pommen ska till tandläkaren (läs hästsjukhus) och få sina guldtänder fixade. Det är ett enormt stort projekt detta då han har väldigt dåliga tänder. Tyvärr. Förmodligen kommer han få dra ut en tand och det kan ta upp till 4 timmar. Men jag hoppas på det bästa att han slipper det. Ni ska få se varför det tar 4 timmar senare.

Några av er önskade lite mer vardagsinlägg så jag tänkte att jag ska berätta lite om tandläkarbesöket sedan när jag kommer hem. Visa bilder m.m. Om det inte blir för sent då.

Vi hörs senare! Hejs!
2010-10-18 ♥ 12:33:10

Sandra Asp


Nikon D300s + Nikon AF-S 50/1,4G
ISO 100     f/1,4     s1/160
Modell: Sandra Asp


Här får ni se de första två bilderna från min och Sandras plåtning i lördags. Ni kanske känner igen konceptet på bilden längst ner? Den finns även i en sommarversion här. Jag är mycket nöjd med bilderna. Sandra lika så. :)
2010-10-17 ♥ 17:12:59

Linda Blom #2


Nikon D300s + Nikon AF-S 50/1,4G + Reflexskärm (Silver)
ISO 100     f/2,0     s1/5000
Modell: Linda Blom


Här kommer två till bilder på finfina Linda Blom. Den vänstra är min personliga favorit! En riktigt typisk bild av Linda. Glad och sprudlande. :)
2010-10-17 ♥ 15:18:28

Köp av bloggdesign?

Ni är många som mailar och frågar om jag gör bloggdesigner och hur mycket det kostar. Så jag har funderat ett tag och har nu kommit fram till att jag ska utöka mina tjänster igen lite smått. Så från och med nu kan man även köpa en bloggdesign för webblogg.se eller blogg.se. Ej wordpress.

Priset kommer att vara 350 kr inkl. moms för enklare designer och 450 kr inkl. moms för lite mer avancerade.
Jag har F-skattsedel så allt går lagligt till. Jag kommer göra bloggdesigner i mån av tid. Så om ni är för många så kommer ett kö-system göras.

I en enkel design ingår:
- En unik designad header
- Valfritt typsnitt
- Valfria färger

I en lite mer avancerad design ingår:
- En unik designad header
- Valfritt typsnitt
- Valfria färger
- Inforuta på valfritt ställe
- Horisontell meny (drop down)
- Extra menysidor

Vill du beställa en design kontaktar du mig genom att skicka ett mail till [email protected] för vidare infortmation. Om du har några frågor kan du även ställa dem till samma mailadress.
2010-10-17 ♥ 13:12:44

Linda Blom


Nikon D300s + Nikon AF-S 50/1,4G + Reflexskärm (Silver)
ISO 100     f/2,0     s1/5000
Modell: Linda Blom


Här kommer första bilden från min och Lindas lilla plåtning igår. Vi tog bl.a. lite motljusbilder vid vattnet. Dom blev väldigt fina och jag tror att Linda blev väldigt nöjd. :) Jag är det iaf. Fler bilder kommer, jag lovar. Jag gillar både den svartvita och den i färg ovan. Fast det lutar nog mer åt färg. Vad tycker du?

För övrigt så har jag nyligen kommit hem från akuttid hos gripen i stan. Jag fick skjutsa min sambo dit då han fortfarande inte kan prata (som varit stum i 1 ½ vecka). Det visade sig att han hade virus på stämbanden. utöver lunginflammationen. Stackarn. Och det är jag som smittat honom...
2010-10-16 ♥ 17:12:15

Två plåtningar på fyra timmar



Jag har nyligen kommit hem från en intensiv dag med 2 plåtningar. Först ut var min vän Linda och hennes småttningar, sedan mötte jag upp Sandra. Gemensamt för plåtningarna var höst, vardag och naturligt. Sen är dom totalt olika. :P

Ovan får ni se en liten sneak peek på min och Sandras plåtning. Det är nog första plåtningen som jag lyckas med motljus. Förutom vattenbildernaSofia. Så det ska bli skitkul att se det färdiga resultatet sen! LÄNGTAR! Har en känsla av att det kommer bli nya favoritbilder. Sandra är ju så sjukt duktig och fin med! :)

Nu ska jag slänga på Photoshop på auto för att göra iordning provbilder till tjejerna, medan det går ska jag göra något åt min skrikande mage. Egentligen skulle jag gått på konset idag med sambon, men han har ju lunginflammation så det blir nog en hemmakväll med film igen. Tyvärr.

På återséende!
2010-10-15 ♥ 15:50:40

Ruscles Cold Dusk #2


Hund: Ruscles Cold Dusk
Ägare: Lina H.

Här kommer ytterliggare 3 bilder från fotograferingen med Linas 1åriga Amstaff-vovve Wiggo. Höstfärgerna passade honom verkligen som handen i handsken. De matschar hans fina teckning sååå bra! :) Vi får se om ni får se någon mer bild på lille Wiggo, isf blir det nog någon av mina favoriter.


Vill du göra som Lina och föreviga din ögonsten på bild? Kika då in oktobererbjudandet som jag har just nu.
2010-10-15 ♥ 12:17:20

Fredag och lunchtider

Hallå kära läsare!

Just nu är jag hemma på lunch. Som tur är har jag en kort och inte så jobbig dag så därför orkar jag den med hjälp av Alvedon, min bästa vän just nu. Haha. Hur som helst, idag är det fredag!! Vilket innebär 2 dagars ledighet (och vila för min del). Jag ska försöka utföra mina plåtningar som är inbokade, annars blir det en lugn helg. Hade planerat utgång och konsert imorgon, men det får jag nog ställa in då både jag och min blivande man är sjuka just nu. Han har lunginflammation och jag bronkit.

En positiv sak som hänt under min tid som sjukling är att många nya läsare har hittat hit. Cirka 200-300 nya unika per dag. Något jag tycker är jättekul! Nu ska jag strax hoppa in i bilen och återgå till jobbet. Men tills jag kommer hem så skulle jag bli jätteglad om så många av er som möjligt (nya som gamla) kunde svara på dessa frågor:

Hur gammal är du?
Vart bor du?
Vad får dig att återkomma till min blogg?
Vad vill du se/läsa mer av?
Finns det något jag kan förbättra?

Jag är (som många av er säkert vet) väldigt nyfiken på vilka det är som följer min blogg. Tack på förhand! :)
2010-10-14 ♥ 17:26:46

Vinn en framkallning!



Pris: 1 valfri framkallning av de 7 bilderna ovan. 21x29 cm.

Såhär tävlar du: Välj en av dessa bilder som du tycker bäst om och skulle vilja få hem i brevlådan. Skriv sedan bildens nummer som en kommentar till detta inlägg. Glöm inte att fylla i mail så att jag kan kontakta dig om du vinner. För att öka chansen att vinna, berätta om tävlingen i ett inlägg och länka till den (behöver inte vara ett eget) och klistra in länken till ditt skrivna inlägg som en kommentar till detta inlägg tillsammans med bildens nummer. Då dubblas din chans att vinna.

Sista anmälningsdag: Fredagen den 22 Oktober 2010 kl. 21.00. Under samma kväll presenteras vinnaren.

 

LYCKA TILL! :)



2010-10-14 ♥ 15:20:35

Min j*vla stalker


Slänger in en egobild på mig själv från arkivet. Foto står Sofia för med min kamera och redigeringen jag.

NONONONONO! Det får inte vara sant! Imorse när jag vaknade så va jag sämre igen!! Halsen börjar skrovla, hesheten komma tillbaka, nästäppa och en halv grad feber. Min stalker mr Bronkit vill verkligen inte ge upp. Åt helvete med dig! Jag vill bli frisk nu nu nu nu! Istället måste jag förmodligen till läkaren imorgon för utskrift av ny medicin och skapa ännu mer kaos på jobbet än vad det redan är. Jag vill ju inte att mina kunder ska behöva lida ännu mer.

Jag får seriöst stor ångest och skuld av att bära på den här skiten. Skuld till jobbet över att jag ställer till med massor av kaos och skuld till min älskade Pommis som inte får komma ut i skogen lika mycket som han brukar få. Dock är det ju inte mitt fel, det är jag mycket väl medveten om. Men jag kan inte låta bli att känna så ändå... :(

Suck. Varför ska just jag få den här skiten? VARFÖR?
2010-10-13 ♥ 17:28:55

Starta eget företag?

Jag har fått många frågor om hur man ska gå till väga för att starta ett eget företag. Mitt bästa tips, som jag även själv gjort, är att kolla in skatteverkets hemsida. Dom anordnar nämligen infortmationsträffar som heter "funderar du på att starta eget företag?".

Dom har också kurser att gå vidare med om momshantering och för dom som nyss startat ett företag men inte vet hur de ska göra i fortsättningen. Dessa träffar är enormt bra! Där kan man ställa sina frågor till personer som vet vad de pratar om och har det som jobb att informera.

Tillägg: Som Sara nämnde i en kommentar är det inte så lätt som man tror med eget företag. Det tar enormt mycket tid och har man ett jobb vid sidan av blir det lätt att man inte hinner med allt. Som jag. Därför valde jag att låta ett annat företag sköta allt mitt "papperarbete" medan jag är ute på "fältet" tills jag har skapat en kundkrets som gör att jag går runt på enbart ett företag. Man behöver alltså inte skapa ett företag för att kunna utföra tjänster, det finns andra möjligheter också som är lika bra med samma villkor. Glöm inte att kolla på dom allternativen också. :)
2010-10-13 ♥ 15:47:55

Ruscles Cold Dusk #1


Hund: Ruscles Cold Dusk
Ägare: Lina H.

Som sagt. Linas hund Wiggo gjorde sig verkligen bra på bild. Här ser ni 3 av de bilder Lina valde. Sötnosen! Jag blev lite kär i honom kan jag ju säga, världens pussigaste hund. ;P Wiggo är nästan 1 år och en renrasig Amstaff för den som undrar.

Vill du göra som Lina och föreviga din ögonsten på bild? Kika då in oktobererbjudandet som jag har just nu.
2010-10-12 ♥ 17:02:52

Tävlingar och priser

Eftersom föregående tävling blev så populär så tänkte jag spåna vidare och se på lite nya möjligheter med annorlunda priser. Lite mer personliga. Jag funderar därför på och höra av er vilket av följande priser som ni helst skulle vilja vinna:

- Presentkort på valfri fotografering med mig
- Valfri framkallning av någon av mina natur/macrobilder
- Personlig grundkurs i porträttfotografering

Vad tycker ni om det?

Det ni behöver tänka på när ni väljer är ju att om vinnaren av en personlig grundkurs i porträttfotografering bor i Kiruna blir det ju lite långt att ta sig hit alt. till Stockholm.
2010-10-12 ♥ 15:21:20

Angelina & Akilles


Hund: Akilles
Hundägare: Angelina V.

För en tid sedan så fick jag äran att fota Angelina, hennes pojkvän och Angelinas supersöta Chihuahuakille Akilles. Ovan ser ni 3 av bilderna som Angelina valde. :) Underbara!

Vill du också göra som Angelina och föreviga dig och din skatt på bild? Kika då in Oktobererbjudandet jag har just nu.
2010-10-11 ♥ 20:35:10

Dripp dropp, Dripp dropp #2


Nikon D300s + Nikon AF-S 50/1,4G + Närbildfilter (+8)
@ f/4   ISO 100   s1/250

Några fler droppbilder från mitt ryck i diskhon tidigare idag. Gillar dessa, det blev fint glitter av de dropparna som inte blev i fokus. :)

Ni som vill göra liknande droppbilder så har jag gjort en guide hur jag gjort för länge sedan på min gamla blogg. Den hittar ni här. Enda skillnaden som jag gjorde på bilderna ovan är att jag använde den inbygda blixten också.
2010-10-11 ♥ 15:28:55

Dripp dropp, Dripp dropp


Nikon D300s + Nikon AF-S 50/1,4G + Nikon SB-600 + Närbildfilter (+8)
@ f/4   ISO 100   s1/250

Jag har sådan fotoabstinens så jag var tvungen att fota lite vattendroppar ur kökskranen eftersom jag inte bör gå ut. Resultatet blev okej för att bara ha tålamod i ca 10 min och det ser ni ovan. Ev. kanske jag gör om försöket i framtiden när jag har mer ork. :P Tålamod är ju inte direkt min starka sida, tyvärr.

Vad tycker ni?
2010-10-11 ♥ 13:49:51

God morgon,

Eller man kanske ska säga god middag. Själv sitter jag dock med frukost och håller på och vakna till. Än så vaknar jag några gånger om natten fortfarande, så mina nätter blir lite längre än vanligt. Dock ska jag börja jobba igen på onsdag! Jag längtar dit! Ni anar inte hur det kliar i fingrarna att komma tillbaka till det normala livet igen. :)

Sen vill passa på att välkomna alla nya läsare! Jättekul att så många nya har hittat hit! Välkomna! Sedan söker jag fortfarande tips till nya inlägg, vad vill ni läsa/se mer av? Utveckla svaret också. Om ni skriver fototips, vad för fototips? Och om ni skriver photoshoptips, vad för photoshoptips?
2010-10-10 ♥ 19:06:02

Sneak Peek på Wiggo




Jag kunde inte hålla mig, ni får se en liten tjuvtitt på Linas übersöta vovve Wiggo, drygt 1 år och av rasen Amstaff. Så himla söt! Och den som fått för sig att kamphundar är farliga borde träffa Wiggo, det enda han gör är att pussas bakom örat. ;P Goding.

Färdiga bilder kommer ni få se senare när Lina fått dom levererade. Förmodligen till veckan. :)
2010-10-10 ♥ 15:20:10

Ur Arkivet: Sofia S.


Modell: Sofa S.
MUA: Vicky R. Le


Grävde lite till i arkivet och hittade några modellbilder från 2009. Det roligaste av allt är att de är fotade exakt för ett år sedan. Så för ett år sedan vid den här tiden så befann vi oss i Deje Bruk och frös häcken av oss. Jag minns att det var ruskigt kallt då med vid den här tiden.

Dock märker jag att jag har utvecklats enormt sedan dessa bilder togs, så det kanske skulle vara kul och göra en "favorit i repris". Vi får se vad tiden utvisar.
2010-10-10 ♥ 10:03:14

ISO, Bländare & Slutartid ihop

Det räcker inte med att bara förstå begreppen ISO, bländare och Slutartid var för sig. Man måste också kunna hantera dem tillsammans med varandra. Annars har man ingen nytta av kunskaperna i praktiken. Detta ska jag gå igenom nu.

ISO, bländare och Slutartid har en sak gemensamt, de reglerar ljuset!

Lågt ISO ger mindre ljuskänslighet = Mindre ljus
Högt ISO ger mer ljuskänslighet = Mer ljus
En stor bländare gör bländaröppningen större = Mer ljus
En liten bländare gör bländaröppningen mindre = Mindre ljus
En lång slutartid håller kameran öppen längre = Mer ljus
En kort slutartid håller kameran öppen midre tid = Mindre ljus

Samtliga inställningsallternativ är alltså extremt beroende av varandra. Om man till exempel vill ta frysa en actionbild behöver man en kort slutartid (ex. 1/500). Detta gör att kameran är öppen en mindre tid och kameran får mindre ljus. För att bilden inte ska bli för mörk behöver man kompensera upp detta med hjälp av en större bländare (t.ex. 4). Man utgår alltid efter lägsta ISO ens kamera kan ha för att undvika brus (på min är det 100). Men skulle det vara så att bilden fortfarande är mörk kan man behöva höja ISO, dvs. ge kameran mer ljuskänslighet.

Om man istället skulle vilja ta en vanlig porträttbild behöver man inte ha så kort slutartid då det inte förkommer några hastiga rörelser man behöver frysa. Skulle det vara dåligt ljus och man behövt höja ISO på tidigare actionbild kan man då sänka ISO till lägsta igen samt även sänka slutartiden (ex. 1/125).

Det gäller alltså att testa sig fram för att få rätt inställningar. Tillslut hittar man rätt. Ibörjan är det alltid krångligt, men med tiden lär man sig på ett ungefär vad för inställningar det ska vara vid olika ljusförhållanden. Övning ger färdighet.

Lycka till!
2010-10-09 ♥ 19:16:37

ISO

Benämningen ISO anger hur ljuskänslig din kamera är. Ju högre ISO desto ljuskänsligare blir din kamera. När ljusförhållandena är dåliga ställer man in ett högre ISO för att kameran ska bli mer ljuskänslig. När ljusförhållandena är bra behöver man inte ha en lika ljuskänslig kamera och då ställer man in ett lägre ISO.

Lågt ISO = Mindre ljus
Högt ISO = Mer ljus


Dock finns det såklart en hake. Ju högre ISO-talet blir, desto mer digitalt brus blir det. Därför vill man försöka hålla ISO:n på ett så lågt tal som möjligt. Den övre bilden har jag tagit med ISO 100, den undre ISO 3200. Ni ser ju skillnaden själva och varför man strävar efter att ha ett så lågt ISO som möjligt.



2010-10-09 ♥ 18:11:47

Och vinnaren är...



... Lisa-Maris bidrag som fick 95 röster. Ett stort grattis till dig! Det är en hel del som röstat dubbla gånger, därför stämmer inte rösterna i kommentarsfältet. Men med facit i hand så lyder övrig placering såhär:

2:a - Bidrag nr. 8 (94 röster)
3:a - Bidrag nr. 3 (27 röster)
4:a - Bidrag nr. 5 (16 röster)
5:a - Bidrag nr. 4 (12 röster)
6:a - Bidrag nr. 7 (7 röster)
7:a - Bidrag nr. 2 och 6 (2 röster)

Jag hoppas på att kunna hålla en ny tävling snart, så håll ögonen öppna. :)
2010-10-09 ♥ 15:57:10

Slutartid

Även kallad exponeringstid, är den tid som slutaren är öppen. Dvs. så lång tid kameran låter ljuset komma och skapa bilden. När du klickar av öppar sig en lucka/spegel i kameran som släpper in ljus för att sedan stängas igen. Det är alltså det som är slutartiden, tiden mellan öppning och stängning.


Kort slutartid.
Innebär att luckan/spegeln i kameran är öppen en väldigt kort stund och hinner inte släppa in så mycket ljus. På bilden ovan har jag användt slutare 1/800. Kort slutartid lämpar sig främst för objekt man vill frysa på bild. Som t.ex. Ridsport, fotboll, dans m.m.


Lång slutartid.
Innebär att luckan/spegeln i kameran är öppen en längre tid och släpper in mycket ljus. En lång slutartid kan man använda om man t.ex. vill skapa en rörelseoskärpa. Bilden ovan är ett sådant exempel. Där har jag använt 1 sekunds slutartid.

2010-10-09 ♥ 14:18:14

Gubbholmen




Just nu är det suuuuuperfint på gubbholmen i Karlstad. Min fd klasskompis hade vägarna förbi Karlstad med sin vovve idag så vi åkte dit och tog några snabba fina bilder på hennes vovve Wiggo. Dom blev hur fina som helst och ni kommer garanterat få se några sedan när bilderna är klara. Wiggo är en Amstaff och höstfägerna i bakgrunden framhävde verkligen hans teckning i pälsen!

Nu är jag helt slut trots att det inte var speciellt fysiskt påfrestande. Så nu blir det till att sova i några timmar innan jag gör något annat. Men jag tror det va bra för lungorna med lite firsk luft, det känns lite lättare att andas nu. Gött att det går åt rätt håll.

Vi hörs senare!
2010-10-09 ♥ 11:15:44

Bländare

Bländaren anges med bokstaven f. Den reglerar hur mycket ljus det ska komma in i kameran med hjälp av öppningens storlek och bestämmer även hur kort eller långt skärpedjup det blir. En stor bländare ger kort skärpedjur medan en liten bländare ger långt skärpedjup.

Stor bländare (t.ex. 1,4) = Kort skärpedjup.
Liten bländare (t.ex. 22) = Långt skärpedjup.



En stor bländare är ofta förekommande vid porträtt och macro. Bakgrunden blir då suddig och själva objektet/personen framhävs extra mycket och hamnar i fokus. Det blir en harmonisk balans för ögat. På bilden ovan (Sofa S.) har jag använt bländare 1,8.


En liten bländare däremot används ofta vid bilder på landskap och vyer. Då vill oftast fotografen att hela lanskapet ska vara skarpt och synas på bild. På bilden ovan har jag använt bländare 11.
2010-10-08 ♥ 19:54:34

Fusk i tävlingen

Tyvärr har det förikommit fusk i omröstningen till tävlingen. Något jag tycker är riktigt tråkigt då jag är absolut allergisk mot fusk. Det är absolut ingen idé att ni försöker första med andra namn på samma IP-adress/dator. Jag ser detta. Om ni är flera familjemedlemmar och vill rösta på samma dator så går tyvärr inte det, för hur ska jag veta att det är olika individer? Det är 1 röst per ip-adress som gäller helt enkelt. De IP-adresser som röstat dubbelt har raderats.

Jag hoppas att ni som fuskat tar er en funderare och skärper er nu. Det är trots allt för ER skull som jag anordnar den här tävlingen!

P.S. Ni som vet med er att ni inte fuskat behöver inte ta åt er av detta inlägg. ♥
2010-10-08 ♥ 17:45:38

Madeleine C. #3


Modell: Madeleine C.


Visar nu de 2 sista bilderna på Madeleine som hon valde till sin portfolio. :) Jag hade en del andra favoriter också som jag gärna skulle visat er, men tyvärr går inte det. Ihelgen tänkte jag förbereda lite nya inlägg med tips, gamla bilder m.m. eftersom jag kommer va hemma ett tag till.

Är det något speciellt ni vill se? Fler bröllopsbilder? Porträtt? Modell? Natur? Och vad för typ av tips vill ni läsa? Kamerainställningar? Porträttips? Osv. Kom med massa förslag!
2010-10-08 ♥ 15:04:33

Vanliga Frågor

Vad använder du för kamera?
Nikon D300s, som reservhus har jag Nikon D200.

Vad använder du för objektiv?
Nikon Nikkor AF-S 50/1,4G och Nikon Nikkor AF 80-200 f/2,8

Vad tar du för en fotografering?
Aktuella priser och erbjudanden hittar ni på min hemsida. www.emmabertilsson.com

Gör du bloggdesigner på beställning?
Nej, inte för tillfället. Men jag har planer på att ta upp det igen.

Vad använder du för bildbehandlingsprogram?
Adobe Photoshop CS5

Har du någon fråga som du inte fått besvarad ovan? Ställ dem då på bloggsvar så svarar jag där så fort jag kan.
2010-10-07 ♥ 17:19:09

Ur Arkivet: Vicky R. Le


Modell: Vicky R. Le


Idag har jag ägnat mig åt att kolla lite i mitt arkiv. För nästan exakt ett år sedan tog jag bilderna på Vicky ovan, Oktober 2009. Jag gillar dom fortfarande väldigt väldigt mycket. Det var väl runt den här tiden som jag utvecklades enormt mycket på en extremt kort period.

Ni är nog ganska många som inte sett dessa, eller andra gamla bilder ur mitt arkiv. Så vad tycker ni om dem? Och finns det intresse av att jag visar fler gamla godbitar?
2010-10-07 ♥ 14:30:52

Goodiebag i brevlådan




För en liten stund sedan kollade jag posten i brevlådan. Där möttes jag av en rolig syn, nämligen en Goodiebag! Den innehöll två varuprover på Nivea soft body & face cream och Lumene pure radiance day cream. Niveaprodukten har jag haft förut och har varit en stor favorit. Dagkrämen ska därför bli extra rolig att prova. :)

Om du också vill ha en goodiebag som jag i brevlådan surfa då bara in på goodiebag.nu. Det är helt gratis! :)
2010-10-06 ♥ 21:03:05

Finalisterna i fototävlingen

Nu har jag kollat igenom alla drygt 50 bidrag som trillat in under beloppet av 2 dygn. Det glädjer mig att så många ville vara med! Det trodde jag aldrig faktiskt.

Hur som helst har jag valt ut 8 bidrag som går vidare till final och omröstning. För att rösta skriver du bildens nr som en kommentar till detta inlägg och det är bara tillåtet att rösta en gång per person/ip-adress på ett bidrag. Det är alltså ingen idé att fuska och rösta flera gånger. Där emot är det helt tillåtet att skriva om omröstningen i sin blogg eller liknande ställen.

Omröstningen avslutas lördagen den 9 Oktober 2010 kl. 18.00.
Vinnaren kommer att presenteras senare under samma kväll.


TÄVLINGEN AVSLUTAD! Grattis Lisa-Mari, Bidrag nr. 1


1. Lisa-Mari. lmfoto.blogg.no


2. Frida. fridalautin.blogg.se


3. Vilde. bildevilde.blogg.no


4. Benedikte. redneck.blogg.no


5. Emelie. emeliut.blogg.se


6. Jennie. Missel.se


7. Ninni. missebonie.blogg.se


8.
Kathrine. katrinekri.blogg.no
2010-10-06 ♥ 12:18:14

Akut bronkit!?!

Hej vänner, idag var det dags för läkarbesök igen då jag varit hemma från jobbet i en vecka utan speciellt mycket bättre reslutat. Läkaren blev inte glad över provresultaten som jag fick ta idag och orolig att jag börjat få svår huvudvärk pga allt hostande. Så jag fick en ny hostmedicin utskriven den här gången eftersom den förra inte gav de resultat som han önskade. Jag är nästan rädd för den här hostmedicinen för den är så stark, den innehåller dessutom en till drog, Efedrin (och Morfin). Usch. :/

Jag fick även en diagnos idag. Akut bronkit! Hur läskigt låter inte det? Jag som trodde jag var förkyld, men icke. Nu lär jag få va hemma ett tag till. Någon annan som haft akut bronkit?

Nej, nu ska jag sova. Är sjukt trött efter förmiddagens läkarbesök. Men vi hörs senare! Ikväll presenteras finalisterna i tävlingen. Så håll utkik! :D

Tillägg: För den som inte vet vad akut bronkit är så är det samma sak som luftrörskatarr. Vid akut bronkit har luftrören och bronkerna blivit inflammerade. Detta orsakas oftast av ett virus och hör ofta ihop med en förkylning.
2010-10-05 ♥ 18:19:20

Ny årstid = Ny design



Jag har under en tid varit sugen på en ny design. Idag tog jag tag i det när jag såg att Therese hade lagt upp en ny "gratisdesign" som jag tyckte va helt underbar. Så jag gjorde lite ändringar och såhär ser den ut nu med min personliga toutch.

Vad tycker ni?
Hiss eller diss? Bättre eller sämre?

P.S. Klicka F5 för att uppdatera om det ser knepigt ut.
2010-10-05 ♥ 13:33:27

Madeleine C. #2


Modell: Madeleine C.


Jag tänkte bjuda på två till bilder av Madeleine som hon valde till sin portfolio. Mycket fina tycker jag. Inte denna helg men nästa så ska jag fota min vän Linda och hennes sambo. För er som missat det så har dom förlovat sig och det ska förevigas på bild. :) Då borde jag ju va frisk med! Annars är det något allvarligt fel på mig. Haha.

Nu blir det till att krypa ner i sängen igen. Glöm inte att anmäla er fototävlingen heller!
2010-10-04 ♥ 18:31:17

FOTOTÄVLING: Vinn en reflexskärm!



Tema:
Valfritt
Pris: Reflexskärm 5-i-1, 80 cm i diameter
Regler: Bilden ska vara fotograferad av dig i valfritt tema, den får vara efterbehandlad i bildbehandlingsprogram och du får endast delta med en bild. Jag har godkännande av fotografen att publicera bilden här i bloggen i samband med tävlingen.

Såhär tävlar du: Publicera bilden du vill delta med i ett enskillt inlägg. Under (eller över) bilden ska det finnas en text med där det står att du är med och deltar i tävlingen. Den ska även innehålla en länk till min blogg, en länk till tvspelsweb.se och en länk till reflexskärmen som tävlas ut. Sedan publicerar du länken till ditt bidragsinlägg i en kommentar till detta inlägg.

Sista anmälningsdag: Onsdagen den 6 Oktober 2010 kl. 21.00

 

LYCKA TILL! :)

2010-10-04 ♥ 14:05:50

M Å N D A G


Det jag lever på just nu ses ovan... Ojoj, stackars kropp som får ta in all skit.

Idag kom jag iväg till läkaren. Akuttid. Äntligen! Jag fick ta blodprov och jag har världen nål/sprutfobi så mina blodkärl stänger sig när jag sticks och det kommer inge blod. Först tod de i armarna, inge blod kom, sen blev det i fingret och de fick verkligen klämma för att de skulle komma något. Vid det laget hade jag redan grinat 7 liter tårar kändes det som. Tänk att jag ska va så rädd för en jävla nål. Jag som skulle vilja tatuera mig, det går ju inte. Någon mer som har sådana problem som jag?

Hur som helst så kom jag hem med massor av medicin. Receptbedlagd hostmedecin och Nässpray samt antibiotika. Samt 3e paketen strepsils och Alvedon för den här sjukdomen. Jag har ALDRIG prepparera min kropp med såhär mycket läkemedel på en gång förut för att bli frisk. Det är helt sjukt! Men nu ska det väl bli slut på det hela...

Dessutom har jag fått pratförbud på order av läkaren!? Halsen va tydligen så illa så jag får inte prata och anstränga stämbanden förens jag är frisk. Kul. Nu blir det SMS/MSN/lapp-kontakt med sambon i lägenheten. Haha. Kommer känns minst sagt konstigt när man ändå sitter bredvid varandra i soffan. Men men, man ska väl inte gnälla. Det finns dom som har de värre.

En rolig sak som jag tänkte berätta för er är att ikväll kommer jag starta en fototävling där det kommer vara ett väldigt fint pris i potten! Kul va? Det var ju ett tag sen sist nu. :)
2010-10-03 ♥ 16:04:46

S Ö N D A G


En höstig bild tagen av mig.

Söndag och jag är fortfarande sjuk. Det ser absolut inte lovande ut inför veckan som kommer. Öroninflammation, snuva och världens hosta (som håller mig vaken om nätterna). Totalt har jag väl sovit 7 timmar de sedan i torsdags. Vilket säger sig självt inte är bra. Imorgon blir det vårdcentralen nästa så att jag kan få pencelin och hostmedecin. Längtar verkligen så jag kan få ett slut på det hela.

Jag hoppas iaf att ni haft en bra hösthelg utan sjukdom.
2010-10-02 ♥ 13:27:54

En fin höstdag #3



Nikon D300s + Nikon Nikkor AF-S 50/1,4G
ISO 100    f/2,2    s1/2500


Jag är fortfarande sjuk för den som undrar. Usch. Idag skulle jag egentligen ha gjort ett fotojobb runt den här tiden, men vi har skjutit upp det tills imorgon i hopp om att jag är bättre då. Det måste jag va. Ingen snack om saken. ;P
2010-10-01 ♥ 20:03:35

Oktobererbjudande


Modeller: Sofia S. och Helene N.
Hund: Yinnie (Ägare Helene N.)

Nu börjar hösten ta fart och sätta färg med dess varma färger. Färger som blir väldigt fina på bild. Vill du utvidga din portfolio, ha kärleksbilder eller kanske bilder på dina barn/husdjur? Nu har jag satt ihop ett erbjudande som gäller hela oktober månad.

Detta ingår:
1-2h fotografering
5 digitala bilder 2000px (lämpar sig för utskrift upp till 18x24 cm samt för internetbruk)
Pris 600 kr + moms

Ni som redan har bokat in en fotografering kan däremot inte utnytja detta erbjudande. Det är isf om ni bokar en till. Det är begränsat antal fotograferingar med detta erbjudandet så det är först till kvarn som gäller. Så se till att boka nu! :)

Boka gör ni genom att slänga iväg ett mail till [email protected] eller använda er av detta kontaktformulär.

P.S. Ev. reseersättning kan tillkomma.
2010-10-01 ♥ 14:39:11

En fin höstdag #2



Nikon D300s + Nikon Nikkor AF-S 50/1,4G
ISO 100    f/2,2    s1/2500